10 najlepších postáv v Dragon Ball Xenoverse 2 (2024)

Dragon Ball existuje už desaťročia a stále zostáva čerstvý vďaka svojmu dynamickému vývoju. Pridanie nových postáv je jedným z mnohých spôsobov, ako táto hra udržuje veci čerstvé. Navyše, niektoré postavy sa v priebehu rokov vyvíjali a zdokonaľovali. Ako výsledok, Dragonball Xenoverse 2 obsahuje viac ako 90 postáv s jedinečnými identitami, schopnosťami a nedostatkami.

Takýto obrovský zoznam postáv je pohodlný. Môže to však byť aj ohromujúce, najmä ak vezmeme do úvahy, že váš výber postavy je strategický. Našťastie sa niektoré postavy odlišujú od ostatných neuveriteľnými schopnosťami a bojovými štýlmi. Tu je prehľad desiatich najlepších postáv Dragonball Xenoverse 2.

10. Goku (Boh Super Saiyan)

NOVÉ GOKU (SUPER SAIYAN GOD) – Dragon Ball Xenoverse 2 – Herné mody

Goku, smrteľník, potrebuje vládnuť mocou boha, aby porazil Beerusa, Boha skazy. Výsledkom je Super Saiyan God, silný upgrade milovanej postavy. Táto vylepšená verzia Goku je zdatnejšia v boji a má vyváženú sadu techník Ki a fyzického útoku.

Aj keď má nové schopnosti, väčšina Gokuových schopností ako Super Saiyan God sú jeho obvyklé schopnosti s vyššími štatistikami. Najpozoruhodnejším z nich je Super Spirit Bomb Ultimate Attack s mierou poškodenia až 85%. Navyše jeho schopnosť Super Kamehameha má nekonečný rozsah.

9. Zlatý Frieza

Golden Frieza vám OKAMŽITE splní prianie smrti - Dragon Ball Xenoverse 2

Frieza vždy urobil nevyhnutné minimum pred upgrade na Golden Frieza. Jeho vylepšenie prišlo počas jeho vzkriesenia po troche tréningu, čo zdôraznilo jeho veľký potenciál. Má pôsobivý súbor zručností, ktorý sa väčšinou zameriava na boj na diaľku a útoky Ki.

Jednou z najlepších schopností Golden Frieza je Crazy Finger Shot, ktorá spustí sériu 14 výbuchov, aby odradila postupujúcich nepriateľov. Svoju schopnosť Emperor's Edge tiež využíva na zatlačenie nepriateľov späť a ponecháva ich otvorených kombinovaným útokom.

8. Goku (Super Saiyan 4)

Goku sa premenil na Super Saiyan 4 počas svojho prvého zápasu so Super Baby 2. Predovšetkým to bola jeho najsilnejšia forma predtým Dragon Ball super vyšiel a je spoľahlivým charakterom Dragonball Xenoverse 2.

Super Saiyan 4 sa špecializuje na boj na blízko a rozpútava rýchle a agresívne útoky na blízko. Jeho ultimátnou technikou je Dračia päsť, ktorá uvoľňuje obraz Shenrona na súpera. Navyše, Super Dračia päsť spustí sériu troch rýchlych útokov na nepriateľa. Má tiež niekoľko Ki techník, vrátane Ki Blast Cannon.

7. Chladič (konečná forma)

Dragon Ball Xenoverse 2 – PC/PS4/XB1 – Cooler Final Form (hranie)

Cooler je Friezov starší brat. Do obrazu sa nedostane, kým Goku nezabije Friezu. Nie je však ako jeho menší brat a jeho väčšia stavba a silné útoky to dokazujú. Je zaujímavé, že túto skutočnosť tvrdí a dokazuje to prostredníctvom svojej Super duše.

Postava sa môže pochváliť silovými Ki technikami vo svojej Finálnej podobe, čo jej umožňuje čeliť Gokuovmu fyzickému hernému štýlu na blízko. Je pozoruhodné, že jeho Supernova Cooler Ultimate Attack uvoľní nabitý výbuch Ki, ktorý spôsobí 45% poškodenie. Môže sa tiež ponáhľať k svojim nepriateľom zhora pomocou techniky Death Crasher.

6. Vegito (Super Saiyan Blue)

Vegito je fúzia Vegeta a Goku a uvoľnenejšia verzia Gogeta. Aj keď to nie je nová postava, jeho božský status Super Saiyan Blue je relatívne nedávny. V tejto podobe je hrozbou, kombinuje smrteľné fyzické útoky a útoky Ki proti svojim nepriateľom.

Najlepšou útočnou technikou Vegita je Spirit Sword Crash, ktorý uvoľní tri údery a spôsobí 50% poškodenie. Môže tiež rozpútať útoky na veľké vzdialenosti pomocou techniky Final Kamehameha, aby spôsobil 40% poškodenie.

5. Gogeta (Super Saiyan)

ORIGINÁLNA najviac prekonaná postava! Hranie SUPER GOGETA v Dragon Ball Xenoverse 2

Bolo by vám odpustené, keby ste si mysleli, že Gogeta a Vegito sú rovnaké postavy. Obaja sú namyslení a majú vo zvyku posmievať sa svojim nepriateľom. Gogeta má však serióznejšie správanie ako Vegito napriek jeho tendencii hrať sa pri boji. Je pozoruhodné, že je jedným z najmocnejších Saiyanov v celej franšíze.

Zdá sa, že Gogeta zdedil Gokuovu preferenciu pre útoky na blízko s technikami ako Ultimate Kamehameha alebo Stardust Breaker. Jeho najlepšou technikou je Soul Punisher, ktorý rozpúta nabitý a farebný Ki výbuch s rozsiahlym polomerom AOE.

4. Goku (Rose Black)

Xenoverse 2 DLC 17 GOKU BLACK ROSE HRANIE A KOMBATA

Rose Black verzia Goku je nemilosrdný darebák na misii zničiť každého, kto mu stojí v ceste. Je to sad*stická postava, ktorej hra sa väčšinou zameriava na potrestanie súpera tým, že ho naláka do falošnej ofenzívy. Zaujímavé je, že využíva schopnosti a bojové schopnosti OG Goku aj napriek ich odlišným povahám. Jeho súbor zručností je však zhustený a obsahuje čiernu a ružovú verziu jeho Kamehameha Wave.

3. Broly (Full Super Saiyan)

Dragon Ball Xenoverse 2 – Broly (Restrained) Kompletná ukážka hry (DLC 17)

Broly je jedným z najbrutálnejších antagonistov v sérii. Vyniká svojou hrubou silou a nekonečným hnevom, ktoré poháňajú jeho agresívne bojové techniky.

Brolyho najlepšia technika je Gigantic Meteor, Ki výbuch, ktorý sleduje protivníkov a spôsobuje 45% poškodenie. Môže tiež odpáliť sériu piatich loptičiek Ki na veľké vzdialenosti pomocou techniky Blaster Shell. Zaujímavé je, že Broly dobíja svoje Ki rýchlejšie ako zvyčajne pomocou schopnosti Full Power Charge. Za zmienku však stojí aj to, že vďaka svojej sile sú jeho pohyby trochu pomalé.

2. Goku (Ultra Instinct)

NOVÝ ZDARMA animovaný Ultra Instinct Goku Moveset v Dragon Ball Xenoverse 2

Goku sa stáva ešte lepším ako bohovia, keď ovláda techniku ​​anjelov Ultra Instinct. Umožňuje mu samostatne pohybovať telom a mysľou, čím sú jeho pohyby presné. Je taký silný, že dokáže vyhladiť protivníkov mihnutím oka pomocou svojich najlepších techník a schopností. Navyše dokáže vyčistiť celé bojiská v priebehu niekoľkých minút pomocou svojej sily Ultra Instinct. Zaujímavé je, že jeho Ultra Instinct Super Soul mu dáva výrazné zvýšenie sily, keď jeho zdravie klesne na 50 %.

1. hit

NOVÝ HIT Super Attack je NAJZlomenejším útokom, aký kedy Xenoverse 2 zažil - Dragon Ball Xenoverse 2

Zatiaľ čo Ultra Instinct verzia Goku znie skvele, Hit je najsmrteľnejším nájomným vrahom v Multiverse. Môže sa pochváliť niekoľkými pôsobivými schopnosťami. Napríklad dokáže rozbiť Hyper Armor a Guard pomocou útoku Sledgehammer. Zaujímavé je, že dokáže vrátiť úder na čokoľvek, čo sa s ním spojí, a spôsobiť mu 20% poškodenie pomocou techniky Flash Fist Crush. Najpozoruhodnejšie je, že postava je ľahko zvládnuteľná pre začiatočníkov aj skúsených hráčov.

Aký je váš názor na náš výber desiatich najlepších postáv? Dragonball Xenoverse 2? Dajte nám vedieť na našich sociálnych sieťach tu alebo dole v komentároch nižšie.
10 najlepších postáv v Dragon Ball Xenoverse 2 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5710

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.