TVgids - Ketnet | TVvisie (2024)

05:00Geen uitzending

Geen uitzending.

«

»

06:00Tik Tak

Verken een ballenlabyrint, dierendisco en kijk hoe Boekenjongen een heteluchtballon maakt.

«

»

06:05Bumba

Bumba tovert ballonnen en vliegt weg. Bumbina doet daarna een act met een bal op haar hoofd.

«

»

06:10Stoppeltje

Stoppeltje beleeft elke ochtend op weg naar school allerlei avonturen. Dankzij zijn vindingrijkheid, moed en optimisme overwint hij alle obstakels die hij tegenkomt.

«

»

06:15Sarah doet yoga

Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.

«

»

06:20Kaatjes Kameraadjes

Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.

«

»

06:25Rintje

Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant. Henriette besluit dat ze het weer gaat presenteren, want dat is lekker saai en rustig.

«

»

06:30Dinostad

Ricky en Tyra, geïnspireerd door verkeersborden, besluiten hun eigen borden in huis te maken en te installeren om de dagelijkse handelingen van papa en mama te regelen. Dit zorgt voor veel problemen bij de ouders.

«

»

06:35Pingu in de stad

Pingu neemt een nieuwe camera en gebruikt deze om foto's te maken van de inwoners van de stad.

«

»

06:40Wolfje's verhalen

Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.

«

»

06:50Dropje

Dropje leert Dion een truc om toch dingen uit de winkel van dichtbij te bekijken zonder ze aan te raken, want van zijn vader moet hij overal afblijven.

«

»

06:55Sarah beweegt

Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.

«

»

07:00Simon Superkonijn

Simon en Lou willen met hun speelgoedfiguurtjes spelen, maar Gaspard wil eigenlijk dat ze verstoppertje met hem spelen. De twee vrienden gaan uiteindelijk de uitdaging aan en beginnen te spelen, maar hem vinden zou wel eens moeilijk kunnen zijn.

«

»

07:05Pop Papierstad

Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.

«

»

07:15Saïd & Anna

Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?

«

»

07:25Samson en Marie

Alberto moet optreden. Omdat Marie zijn muziek ouderwets vindt wil ze zijn imago aanpassen.

«

»

07:30Molang

De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.

«

»

07:35Mush Mush en de Zwammetjes

Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.

«

»

07:50Lou

Na een verrassende theatervoorstelling raadt Lou's kunstleraar haar moeder aan om met haar naar een psycholoog te gaan.

«

»

08:00Kids on the block

Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.

«

»

08:15De Raad van Soekie

De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.

«

»

08:30Nachtwacht

Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.

«

»

08:55GameKeepers

Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.

«

»

09:25Onze natuur

Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.

«

»

09:50Meisjes

Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.

«

»

10:10De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.

«

»

10:20Stel je voor: compilatie

Gloria, Axelle, Xander, Nina en Yonas zijn in Nederland, deze keer zonder kippen. Ze komen al snel te weten dat ze 24 uur moeten overleven op het water. Samen met kapitein Arend trekken ze de wijde zee in.

«

»

10:45Competitiebeesten

We maken kennis met Gianni. Joliens tornooi kent een dieptepunt. Nina bereidt zich voor op een wedstrijd.

«

»

11:15De Faker

Nidal moet proberen te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Petillion.

«

»

11:35Galactic Agency

Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.

«

»

11:45Galactic Agency

Tijdens een routinecontrole ontdekt Sharki dat Dany zijn Toaster-rijbewijs niet heeft. Hij heeft 24 uur om het terug te krijgen. Het is slechts een formaliteit voor hem, maar de baas van het Galactisch Agentschap is in paniek door examens.

«

»

11:55De week van Karrewiet met VGT

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

«

»

12:10Ket & Doc

Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.

«

»

12:25GameKeepers

De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.

«

»

12:50Helden

De Helden houden een wedstrijdje met hun zelfgemaakte amfibievoertuig, wandelen op de maan (of toch bijna) en bouwen een echte telescoop.

«

»

13:00KetnetBand clips

Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.

«

»

13:05Onze natuur

Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.

«

»

13:30Ketnet Musical

Alles begint wanneer de muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, het universum voor dans en muziek. De kleine Max wordt gepest op school en komt terecht in die magische wereld, maar wil de muziek weer naar de normale wereld krijgen.

«

»

15:05Mega Mindy

Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.

«

»

15:30Samson & Marie ijsjestijd

Wanneer Bill een goocheltruc doet, tovert hij Marie weg. Althans dat denkt hij, want Marie is zonder dat Samson en Bill het hebben gezien in het busje gaan liggen om te slapen. Wanneer Bill Marie niet teruggetoverd krijgt, slaan ze in paniek.

«

»

15:40Mush Mush en de Zwammetjes

Mush-Mush, Lilit en Chep zijn het durf-spel aan het spelen. Als Fung en Miff willen meedoen, besluiten Chep en Lilit te stoppen omdat ze weten hoe dat vorige keer afliep. Mush-Mush doet toch mee.

«

»

15:50Mr. Magoo

Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.

«

»

15:55Mr. Magoo

Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.

«

»

16:00Imago

Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan één ding denken: hem gevangen nemen.

«

»

16:25De nieuwe avonturen van Oggy

Piya is fan van een tekenfilmheld en vraagt Oggy om met haar te spelen. Hij accepteert om haar een plezier te doen. Maar wanneer de kakkerlakken in het spel komen, verliest Oggy zijn geduld.

«

»

16:30Rox

In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. De kolonel schakelt team Rox in, omdat de politie dit niet mag onderzoeken: het gaat namelijk over een diplomatieke koffer.

«

»

16:55KetnetBand clips

Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.

«

»

17:00De nieuwe avonturen van Oggy

Piya wint alle spelletjes. Oggy, een zeer slechte speler, kan niet tegen deze herhaalde nederlagen. Op de rand van een zenuwinzinking stellen de kakkerlakken een alliantie voor. Hij is niet het type om vals te spelen, maar hij moet winnen.

«

»

17:10Nachtwacht

Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.

«

»

17:35De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.

«

»

17:50Kapot gaan

Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.

«

»

18:00Ket & Doc

Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.

«

»

18:15Helden

De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.

«

»

18:30Wannabe's

Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.

«

»

18:45De Hoppers

Arno baalt dat hij weer moet studeren. Hij zou zo graag rijk zijn, dan hoeft hij nooit meer naar school. Als hij op een ochtend wakker wordt, hebben Jackie en Geert goed nieuws: Arno heeft de lotto gewonnen. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen.

«

»

19:05GameKeepers

De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.

«

»

19:30De Raad van Soekie

Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.

«

»

19:45De nieuwe avonturen van Oggy

Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.

«

»

19:552 kleine vogels

Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.

«

»

20:00Geen uitzending

Geen uitzending.

«

»

20:15VRT NWS journaal met VGT

Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

«

»

20:50Geen uitzending

Geen uitzending.

«

»

TVgids - Ketnet | TVvisie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 6378

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.